Los criterios de búsqueda han cambiado. ¿Desea volver a los criterios anteriores?
array(2) {
  ["enlace"]=>
  string(50) "espanol/casas-rurales-villas-en-las-islas-canarias"
  ["idioma"]=>
  string(2) "sv"
}
Sortera efter

Uthyrning av lägenheter, stugor och villor på Kanarieöarna för sin semester

Reseinformation för din semester att hyra på Kanarieöarna

Det finns sju öar som bildar Kanarieöarnas skärgård. Var och en av dem har förvånansvärt mycket olika landskapsinställningar beroende på vad du letar efter. Det som är vanligt i alla är att de har stora klimatförhållanden året runt, och det varierar bara från ö till ö på bara några få grader.

Å andra sidan har de alla olika populationer. Från de stora städerna Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife, till de lugna tropiska stränderna i Fuerteventura. På alla Kanarieöarna erbjuder vi semesterbostäder för uthyrning som är väl lämpade för att tillbringa den perfekta semestern på tropiska öar under vistelsen i Europa.

Landskapsinställningsvariationer för din semesterbostad på Kanarieöarna

En viktig sak att veta när du väljer vilken ö du vill resa är att de alla har olika landskap. I allmänhet, om du går väster om skärgården kan du hitta fler land- och bergslandskap, och om du går till öster smickare öar med fler "vita sandade" stränder.

Men det betyder inte att du inte hittar stränder på de längre västra öarna eller bergen i den östra delen. Sammantaget ökar alla öar i höjd i mitten, som en vulkan och mindre höjd på kanterna som skulle vara strandlinjen. Det är något att tänka på speciellt när du letar efter villor på Kanarieöarna att hyra.

Väder & Klimat för villor på Kanarieöarna med privata pooler

Något att tänka på är den fenomenala effekten som genererar ett molnhav i norra delen av varje ö som heter "panza de burro" eller åsnans mage. Det betyder att molnen som kommer från Atlanten sitter fast och ackumuleras vid bergen, för att de inte kan passera. När det händer blir norr om några öar molnigt trots att det fortfarande är varmt. Å andra sidan står söder om varje ö för alltid att vara solig vilket är något bra om du letar efter en lugn privat semester i en av våra lyxvillor på Kanarieöarna med en privat pool.

Några frågor? Speciella önskemål Vi är här för dig!