Los criterios de búsqueda han cambiado. ¿Desea volver a los criterios anteriores?
Sorter etter

Utleie av leiligheter, hytter og villaer på Kanariøyene for deres ferie

Reiseinformasjon for din ferie til leie på Kanariøyene

Det er syv øyer som danner øyene på Kanariøyene. Hver av dem har overraskende svært forskjellige landskapsinnstillinger, avhengig av hva du leter etter. Det som er vanlig i dem alle er at de har gode klimaforhold hele året, og det varierer bare fra øy til øy på bare noen få celsius grader.

På den annen side har de alle forskjellige befolkninger. Fra de store byene Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife, til de rolige tropiske strendene i Fuerteventura. På alle Kanariøyene tilbyr vi ferieboliger til leie godt egnet for å tilbringe den perfekte ferie på tropiske øyer mens du bor i Europa.

Landskapsinnstillingsvariasjoner for ferien din på Kanariøyene

En viktig ting å vite når du velger hvilken øy du ønsker å reise er at de alle har forskjellige landskap. Generelt, hvis du går vest for skjærgården, kan du finne flere lands- og fjelllandskap, og hvis du går til øst smetter øyer med flere "hvite sandede" strender.

Det betyr imidlertid ikke at du ikke finner strender på de ytterligere vestlige øyene eller fjellene i ytterligere øst. Samlet øker øyene i høyden i midten, som en vulkan, og mindre høyde på kantene som ville være strandlinjen. Det er noe å huske spesielt når du er ute etter villaer på Kanariøyene å leie.

Vær og klima for villaer på Kanariøyene med private basseng

Noe å huske på er den fenomenale effekten som genererer et hav av skyer i den nordlige delen av hver øy som heter "panza de burro", eller eselens mage. Det betyr at skyene som kommer fra atlanthavet setter seg fast og akkumuleres på fjellet, fordi de ikke kan passere gjennom. Når det skjer, blir nord for noen øyer skyet til tross for at det fortsatt er varmt. På den annen side står sør for hver øy for alltid å være solrik, noe som er noe bra hvis du er ute etter en rolig privat ferie i et av våre luksuriøse villaer på Kanariøyene med privat basseng.

Noen spørsmål? Spesielle ønsker? Vi er her for deg!