Los criterios de búsqueda han cambiado. ¿Desea volver a los criterios anteriores?
Sortera efter

Villas Lanzarote , semestrar, stugor och lägenheter

Lyxvilla i Lanzarote för din semester

Lanzarote är en fantastisk resedestination för dig som vill se en underbar ö med flera intressanta platser som naturligt bildas av dess vulkaniska ursprung såsom Jameos del Agua, vingårdarna i La Geria eller La Cueva de los Verdes. Lanzarote är också känd som ön bränd för landskap och rester av vulkansk aska som kan ses från olika punkter på ön.

I LasCasasCanarias kan du hitta många lyxvilla i Lanzarote för att njuta av en lugn semester med familj eller vänner. Villorna har utrustning och faciliteter av hög kvalitet som ger oöverträffad komfort i en lugn och mysig miljö, som tar hand om till och med den minsta detalj för att göra din vistelse som du vill.

Vilken typ av lyxhus i Lanzarote att hyra

De allra flesta av våra lyxvilla i Lanzarote har en privat pool för att dra fördel av öns klimat och temperatur i en privat miljö. Vi har olika typer av boende anpassade efter varje grupps behov. I dem kan du begära en serie extra tjänster för att hålla villan alltid redo, till exempel den dagliga städtjänsten eller en kock som kommer att förbereda utsökta gourmeträtter. Våra lyxhus i Lanzarote bevarar den arkitektoniska stilen på ön, tidigare etablerad av den berömda arkitekten César Manrique, där husen har färger och strukturer som liknar de traditionella husen på ön.

Dra fördel av våra lyxlägenheter i Lanzarote

Förutom hus och villor har vi också lyxlägenheter i Lanzarote med högkvalitativa faciliteter. Många av dem ligger nära stranden och är en idealisk plats att njuta av en speciell semester med familj eller vänner. Dessutom kan du också begära information om båtutflykter som du kan ta på din resa till Lanzarote och om de olika aktiviteterna från golf till vandring.

Några frågor? Speciella önskemål Vi är här för dig!