Los criterios de búsqueda han cambiado. ¿Desea volver a los criterios anteriores?
Sorter etter

Villas Lanzarote, ferier, hytter og leiligheter

Luksusvillaer i Lanzarote for ferien

Lanzarote er et flott reisemål for de som ønsker å se en fantastisk øy med flere interessante steder dannet naturlig av dens vulkanske opprinnelse som Jameos del Agua, vingårdene i La Geria eller La Cueva de los Verdes. Lanzarote er også kjent som øya brent for landskap og rester av vulkansk aske som kan sees fra forskjellige punkter på øya.

I LasCasasCanarias kan du finne mange luksuriøse villaer i Lanzarote for å nyte en rolig ferie med familie eller venner. Villaene har utstyr og fasiliteter av høy kvalitet som gir uovertruffen komfort i et rolig og koselig miljø, og tar vare på selv den minste detalj, slik at oppholdet er til din smak.

Hva slags luksushus i Lanzarote å leie

De aller fleste av våre luksuriøse villaer i Lanzarote har et privat basseng for å dra nytte av øyas klima og temperatur i private omgivelser. Vi har forskjellige typer innkvartering tilpasset behovene til hver gruppe. I dem kan du be om en rekke tilleggstjenester for å holde villaen alltid klar, for eksempel den daglige rengjøringstjenesten eller en kokk som vil tilberede utsøkte gourmetretter. Våre luksushus i Lanzarote bevarer den arkitektoniske stilen på øya, tidligere etablert av den anerkjente arkitekten César Manrique, der husene har farger og strukturer som ligner de tradisjonelle husene på øya.

Dra nytte av våre luksusleiligheter i Lanzarote

Bortsett fra hus og villaer, har vi også luksusleiligheter i Lanzarote med fasiliteter av topp kvalitet. Mange av dem ligger i nærheten av stranden og er et ideelt sted å nyte en spesiell ferie med familie eller venner. I tillegg kan du også be om informasjon om båtturene du kan ta på turen til Lanzarote, samt de forskjellige aktivitetene fra golf til fotturer.

Noen spørsmål? Spesielle ønsker? Vi er her for deg!